Logo
d-tjedan

D-TJEDAN

Cijeli tjedan popusta vrijedan!

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D-TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

d-tjedan
Surf-daske

Plaćaj pametno i u
Pan-peku!

Svojom Diners Club karticom odsad možeš plaćati u svim Pan-pek prodavaonicama. Uživaj u svježe pečenim slanim i slatkim pekarskim proizvodima, sendvičima, pizzama i slasticama – i uvijek plaćaj pametnije.

Trebaš prijevoz?

Osiguraj si prijevoz uz 10% popusta na najam vozila na carwiz.hr. Popust je moguće ostvariti samo uz prethodnu rezervaciju na carwiz.hr uz unos kôda DINERSCW10. Popust se odnosi na osnovnu cijenu najma vozila i ne uključuje dodatne usluge poput pokrića, one way najmova, najma dodatne opreme i slično. Također, popust ne vrijedi na druge cjenike i rezervacije preko vanjskih brokera.

IKEA pogodnost: plaćanje do 24 rate

Plaćaj svojom Diners Club karticom u robnoj kući IKEA i na ikea.com/hr jer sve što kupiš možeš otplatiti do 24 rate bez kamata i naknada.

djevojka u ormaru
Kupi sad, plati i do 36 rata kasnije

Diners Club karticom možeš plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupiš možeš podijeliti i do 36 rata bez kamata i naknada.

d-utorak
Najbolji utorak u mjesecu

Voliš vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D‑UTORAK, drugi utorak u mjesecu, tvoj dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

d-utorak
#OmiljenaDinersAvantura

Inspiriraj se uz preporuke brojnih destinacija i doznaj korisne savjete za putovanja, kao i posebne pogodnosti.

Mobilna aplikacija

ECC Mobile.
Pametniji način upravljanja troškovima

Skini aplikaciju i pojednostavi si život.

Chat ikona