Logo
poslovni korisnici

DINERS CLUB POGODNOSTI

Jedna članarina, brojne pogodnosti

poslovni korisnici

Najbolji utorak u mjesecu

Volite vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D-UTORAK, drugi utorak u mjesecu, vaš dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

d-utorak

Cijeli tjedan popusta vrijedan

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D-TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možete počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

par jede kokice

Kupite sad, platite i do 36 rata kasnije

Diners Club karticom možete plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupite možete podijeliti na 12, 24 ili 36 rata bez kamata i naknada.

djevojka pred ormarom

Putovati znači uživati

Predahnite prije ili poslije leta u više od 1500 Airport Lounge salona, u više od 600 gradova diljem svijeta.

poslovni korisnici

Vaš pomoćnik – i na cesti i u kući

Usluge ASIST+ savršen su dodatak vašoj Diners Club kartici, bilo da želite u svakom trenutku imati pouzdanu pomoć na cesti ili službu za hitne intervencije u kući na dohvat ruke ili čak – popravak ekrana mobitela.

popravljanje auta
ikona gotovine

TREBATE GOTOVINU? MOŽE!

Diners Club karticom gotovinu, u visini osobnog limita, možete podizati na svim bankomatima s oznakom Diners Club, PULSE ili Discover.

ikona lajka

I ZA VELIKE I ZA MALE ODMORE

Iskoristite neku od brojnih ponuda za putovanja koje smo s našim partnerom BTravel pripremili samo za korisnike Diners Club kartica.

ikona sigurnosti

PROMIJENITE PIN BESPLATNO

Ako želite promijeniti postojeći PIN svoje Diners Club Standardne kartice, možete to učiniti bez naknade na bankomatima Erste banke. Pametno i bez komplikacija.

ikona arhive

PRATIMO VAŠ RITAM

Odaberite jedan od četiri termina izdavanja mjesečnih obavijesti o troškovima, ovisno o svojim primanjima. Opustite se, mi se prilagođavamo vama, ne vi nama.

ikona web trgovine

PRIJATELJ ZA KUPNJU PREKO INTERNETA

Diners Club karticu u samo nekoliko koraka možete povezati jednostavnim i sigurnim načinom za online plaćanje – PayPalom. A onda ste doslovno na klik od svega što poželite kupiti.

ikona sigurnosti

VAŽNO JE BITI OSIGURAN

Saznajte kako uz svoju Diners Club karticu ostvariti pravo na Wiener police osiguranja.

ikona sigurnosti

BEZ BRIGE O RAČUNIMA

Platnom uslugom SEPA izravno terećenje jednostavnije plaćajte mjesečne račune Erste Card Cluba, bez vođenja brige o datumu dospijeća računa, čekanja i gubljenja vremena.

Postanite dio Erste Card Cluba

Ispunite obrazac i uskoro ćemo se javiti    Chat ikona