Logo

DINERS CLUB COOKING DUEL NA EU ADVENTU

Zajedno za dobru promjenu – i drugu godinu zaredom. Sav novac prikupljen u humanitarnoj inicijativi Diners Club Cooking Duel namijenili smo Udruzi najosjetljivijih u osposobljavanju – UNUO

Zajedno za one koji trebaju našu pomoć 

Čarolija blagdana i adventskog veselja potpuna je tek kad je podijelimo s drugima. I zato smo se u
prosincu i siječnju pet četvrtaka zaredom družili na EU Adventu na zagrebačkom Europskom trgu.

Zvijezde kuhaju – DINERS CLUB COOKING DUEL

Uz puno smijeha, zabave i dragih ljudi uživali smo u specijalitetima renomiranih domaćih chefova, kojima su za potrebe Diners Club Cooking Duela pomagale poznate osobe iz javnog života. Motiv nam je svima bio isti – pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Tako smo sav novac prikupljen od prodaje jela namijenili Udruzi najosjetljivijih u osposobljavanju – UNUO. Dodatno, kao i ranijih godina, ovoj udruzi koja pomaže osobama s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće skrbi i djeci u nepovoljnom položaju donirao je i Erste Card Club, koji se pridružio sa 7000 eura.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez vas koji ste prepoznali akciju i koji ste nam se i ove godine pridružili na Europskom trgu.
Hvala vam! Jer samo zajedno pokrećemo dobru promjenu.

Galerija

Diners Club Cooking Duel 2022

TOGETHER FOR CHANGE.

Vjerujemo da svatko od nas može napraviti razliku i pokrenuti promjenu. I zato se borimo za očuvanje našeg okruženja, razvoj društva i stvaramo bolji svijet za sve nas. Svijet u kojem sve počinje od malih koraka i pomaganja zajednici u kojoj živimo. Jer prava sreća i blagdanski duh su u dijeljenju s drugima.

Chat ikona