Logo

DINERS CLUB GOLD

Za one koji od kartice
žele više

Odaberi zlatnu karticu i besplatno koristi Airport Lounge salone u prvoj godini, ostvari 1% nagradnih eura za kupnju na rate, zatraži i dodatnu karticu bez članarine.

Godišnja članarina: 60,00 EUR

Bez članarine za prvu godinu korištenja.
Kupi sad, plati i do 36 rata kasnije

Diners Club karticom možeš plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupiš možeš podijeliti i do 36 rata bez kamata i naknada.

Najbolji utorak u mjesecu

Voliš vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D‑UTORAK, drugi utorak u mjesecu, tvoj dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

Cijeli tjedan popusta vrijedan

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D‑TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

Potrošnjom do nagradnih eura

Sudjeluj u D Club nagradnom programu, skupljaj nagradne eure i plaćaj manje mjesečne obavijesti o troškovima – na jednokratne kupnje ostvaruješ 0,5% nagradnih eura, a za kupnju na rate 1% nagradnih eura.

Putuj sa stilom

Predahni prije ili poslije leta u više od 1500 Airport Lounge salona, u više od 600 gradova diljem svijeta. I to besplatno za prvu godinu korištenja Diners Club Gold kartice.

Za tango je potrebno dvoje

Odaberi dodatnu Diners Club Gold karticu za nekoga tko ti je drag – bez plaćanja članarine za cijelo vrijeme korištenja

Mobilna aplikacija

Živim jednostavno, koristim aplikaciju

Mobilna aplikacija ECC Mobile omogućava ti da upravljaš svojom potrošnjom u svakom trenutku. Skini aplikaciju, učini život jednostavnijim!

USLUGE ASIST+

Savršen dodatak tvojoj Diners Club kartici, od pouzdane pomoći na cesti do službe za hitne intervencije u kući.

SIGURNA INTERNETSKA KUPNJA

Kupuj na internetu još bezbrižnije. Preuzmi aplikaciju ECC Mobile, aktiviraj mToken, obavi jednokratnu e-identifikaciju i potvrđuj sve online kupnje brzo i jednostavno.

VAŽNO JE BITI OSIGURAN

Diners Club Gold kartica donosi jedinstven osjećaj sigurnosti uz Wiener policu putnog zdravstvenog osiguranja u inozemstvu i policu osiguranja od nesretnog slučaja.

TU SMO ZA TEBE

Ako imaš pitanja bilo kakvih pitanja o našim proizvodima i pogodnostima, nazovi nas na telefonski broj 01 4929 444, rezerviran samo za korisnike Diners Club Gold kartica.

Diners kartica

Bez papira.
100% digitalno
.

U Hrvatskoj jedino kod nas karticu možeš u potpunosti zatražiti online. Par jednostavnih koraka i tvoja je.

  1. Ispuni zahtjev za karticu.
  2. Odmah saznaj ispunjavaš li uvjete.
  3. Skini aplikaciju ECC Mobile i unesi preostale potrebne podatke.
  4. Kartica ti uskoro stiže na adresu!

Zatraži svoju Diners Club karticu online i uživaj u prvoj godini korištenja – besplatno!

Chat ikona