Logo

Prestižna. Atraktivna. Dostižna. Vaša!

DINERS CLUB EXCLUSIVE

Zakoračite u ekskluzivnost i osjećajte se posebno baš u svakom trenutku!
Diners Club Exclusive kartica nudi brojne pogodnosti i otključava vrata u svijet luksuza.

GODIŠNJA ČLANARINA: 66,36 EUR*

*Za odobrene kartice u razdoblju od 24.5. do 30.9. 2023. ostvarujete 50% popusta na iznos prve godišnje članarine. Nakon prve godine, iznos članarine je 132,72 eura godišnje.

Očekujte najviše od nagradnog programa

U D Club nagradnom programu možete ostvariti uštede redovnim korištenjem Diners Club Exclusive kartice. Nagradni euri obračunat će se na jednokratne i obročne kupnje u Hrvatskoj i inozemstvu u iznosu od 2%. Skupljene nagradne eure možete iskoristiti u svakom trenutku. Po svakoj obavijesti o troškovima od najmanje 150 EUR, sakupljaju se i obračunavaju nagradni euri koje možete iskoristiti za umanjenje Diners Club obavijesti o troškovima.

nagradni_program
asist+
Vaš pouzdani asistent za pomoć na cesti

Iz lepeze usluga ASIST+ omogućili smo vam korištenje paketa ORYX Asistencije Pomoć na cesti PREMIUM u Hrvatskoj i Europi. Osjećajte se sigurno na svakom kilometru jer pomoć vam je dostupna od 0 do 24 sata, 365 dana u godini.

airport_lounge
Osjećajte se kao da ste već stigli

Kako bi vam putovanje zrakoplovom proteklo što ugodnije, uživajte u korištenju usluga Airport Lounge salona u zračnim lukama u više od 140 zemalja diljem svijeta.

exclusive_osiguranje
Kamo god da putujete, putujte bezbrižno

Da bi vaš odmor bio savršen, ma gdje se u svijetu nalazili, potreban je i osjećaj sigurnosti. Na put krenite bez brige jer imate putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od nesretnog slučaja u Hrvatskoj i inozemstvu koje vam darujemo u suradnji s Wiener osiguranjem.

diners_visa

Prestižne. Atraktivne. Dostižne. U paru!

Zatražite savršen spoj prestižnih kartica u koji stane cijeli svijet. I to samo uz DINERS CLUB EXCLUSIVE karticu koja čini odličan par s VISA PLATINUM karticom za samo jednu članarinu i još više povlastica.

D-UTORAK

Drugi utorak u mjesecu postaje tvoj najdraži dan jer te na brojnim prodajnim mjestima očekuju omiljeni popusti plaćanjem Diners Club karticom.

D-TJEDAN

Zadnji tjedan u mjesecu u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti fantastičnim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

DINERS CLUB RATE

Diners Club karticom možeš plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupiš možeš podijeliti na do 36 rata bez kamata i naknada.

DINERSOV TROSTRUKI IZAZOV

Uz Diners Club sve što želiš može vrijediti još više, a sve što kupiš možeš platiti manje. Odvaži se na Dinersov trostruki izazov za nove korisnike!

SIGURNA INTERNETSKA KUPNJA

Kupuj na internetu još bezbrižnije. Preuzmi aplikaciju ECC Mobile, aktiviraj mToken, obavi jednokratnu e-identifikaciju i potvrđuj sve online kupnje brzo i jednostavno.

TREBAŠ GOTOVINU? MOŽE!

Diners Club karticom gotovinu, u visini osobnog limita, možeš podizati na svim bankomatima s oznakom Diners Club, Puls ili Discover.

Mobilna aplikacija

Živim jednostavno, koristim aplikaciju

Mobilna aplikacija ECC Mobile omogućava ti da upravljaš svojom potrošnjom u svakom trenutku. Skini aplikaciju, učini život jednostavnijim!

U svakom trenutku, samo vaša podrška

Osobnog savjetnika u Diners Club Exclusive centru možete kontaktirati pozivom na telefonski broj 01 4929 298 ili na besplatni broj 0800 444 666, kao i mailom na exclusive@erstecardclub.hr.

Chat ikona