Logo

Prestižna. Atraktivna. Dostižna. Vaša!

DINERS CLUB EXCLUSIVE

Zakoračite u ekskluzivnost i osjećajte se posebno baš u svakom trenutku!
Diners Club Exclusive kartica nudi brojne pogodnosti i otključava vrata u svijet luksuza.

GODIŠNJA ČLANARINA: 140,00 EUR

50% popusta za nove korisnike

Godišnja članarina iznosi 70 EUR za sve Diners Club Exclusive kartice odobrene do 30.6.2024.
Za prvu godinu korištenja, dodatnu Diners Club Exclusive karticu dobivate bez plaćanja članarine
.

Očekujte najviše od nagradnog programa

U D Club nagradnom programu možete ostvariti uštede redovnim korištenjem Diners Club Exclusive kartice. Nagradni euri obračunat će se na jednokratne i obročne kupnje u Hrvatskoj i inozemstvu u iznosu od 2% za Osnovne korisnike Diners Club Exclusive kartice te 1% za Poslovne klijente Diners Club Exclusive kartice. Skupljene nagradne eure možete iskoristiti u svakom trenutku. Po svakoj obavijesti o troškovima od najmanje 150 EUR, sakupljaju se i obračunavaju nagradni euri koje možete iskoristiti za umanjenje Diners Club obavijesti o troškovima.

nagradni_program
asist+
Vaš pouzdani asistent za pomoć na cesti

Iz lepeze usluga ASIST+ omogućili smo vam korištenje paketa ORYX Asistencije Pomoć na cesti PREMIUM u Hrvatskoj i Europi. Osjećajte se sigurno na svakom kilometru jer pomoć vam je dostupna od 0 do 24 sata, 365 dana u godini.

airport_lounge
Osjećajte se kao da ste već stigli

Kako bi vam putovanje zrakoplovom proteklo što ugodnije, uživajte u korištenju usluga Airport Lounge salona u zračnim lukama u više od 600 gradova diljem svijeta.

exclusive_osiguranje
Kamo god da putujete, putujte bezbrižno

Da bi vaš odmor bio savršen, ma gdje se u svijetu nalazili, potreban je i osjećaj sigurnosti. Na put krenite bez brige jer imate putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od nesretnog slučaja u Hrvatskoj i inozemstvu koje vam darujemo u suradnji s Wiener osiguranjem.

diners_visa

Prestižne. Atraktivne. Dostižne. U paru!

Za paket kartica odobren do 30. lipnja 2024. godine ostvarite 50% popusta na iznos prve godišnje članarine i platite članarinu samo 70 eura. 1

1 Nakon prve godine, članarina za paket kartica Diners Club Exclusive i Visa Platinum iznosi 140 EUR godišnje

D-UTORAK

Drugi utorak u mjesecu postaje tvoj najdraži dan jer te na brojnim prodajnim mjestima očekuju omiljeni popusti plaćanjem Diners Club karticom.

D-TJEDAN

Zadnji tjedan u mjesecu u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti fantastičnim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

DINERS CLUB RATE

Diners Club karticom možeš plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupiš možeš podijeliti na do 36 rata bez kamata i naknada.

SIGURNA INTERNETSKA KUPNJA

Kupuj na internetu još bezbrižnije. Preuzmi aplikaciju ECC Mobile, aktiviraj mToken, obavi jednokratnu e-identifikaciju i potvrđuj sve online kupnje brzo i jednostavno.

TREBAŠ GOTOVINU? MOŽE!

Diners Club karticom gotovinu, u visini osobnog limita, možeš podizati na svim bankomatima s oznakom Diners Club, PULSE ili Discover.

Mobilna aplikacija

Živim jednostavno, koristim aplikaciju

Mobilna aplikacija ECC Mobile omogućava ti da upravljaš svojom potrošnjom u svakom trenutku. Skini aplikaciju, učini život jednostavnijim!

U svakom trenutku, samo vaša podrška

Osobnog savjetnika u Diners Club Exclusive centru možete kontaktirati pozivom na telefonski broj 01 4929 298 ili na besplatni broj 0800 444 666, kao i mailom na exclusive@erstecardclub.hr.

Chat ikona