Logo

DINERS CLUB EXCLUSIVE

Jednostavno najprestižnija

Zato što od kartice očekuješ najviše, za tebe smo pripremili ono najbolje. Prepusti se uživanju u prestižnim pogodnostima i koristi ekskluzivne povlastice.

GODIŠNJA ČLANARINA: 132,72 EUR

Kupi sad, plati i do 36 rata kasnije

Diners Club karticom možeš plaćati na više od 33.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupiš možeš podijeliti i do 36 rata bez kamata i naknada.

Najbolji utorak u mjesecu

Voliš vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D‑UTORAK, drugi utorak u mjesecu, tvoj dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

Cijeli tjedan popusta vrijedan

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D‑TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

Putuj sa stilom

Predahni prije ili poslije leta u jednom od 1300 Airport Lounge salona smještenih u više od 140 zračnih luka širom svijeta. I to besplatno za prvu godinu korištenja Diners Club Gold kartice.

Nagradni program

Plaćanjem svih troškova Diners Club Exclusive karticom sakupljate nagradne zvjezdice (1 euro = 1 nagradna zvjezdica). Za svakih 6.636 nagradnih zvjezdica dobit ćete Exclusive voucher u vrijednosti od 132,70 EUR, koji možete iskoristiti u putničkoj agenciji DC Travel za putovanje po vašem izboru.

Mobilna aplikacija

Živim jednostavno, koristim aplikaciju

Mobilna aplikacija ECC Mobile omogućava ti da upravljaš svojom potrošnjom i računima u svakom trenutku. Skini aplikaciju, učini život jednostavnijim!

VAŽNO JE BITI OSIGURAN

Saznaj kako uz svoju Diners Club karticu ostvariti pravo na Wiener police osiguranja.

USLUGE ASIST+

Savršen dodatak tvojoj Diners Club kartici, od pouzdane pomoći na cesti do službe za hitne intervencije u kući.

SIGURNA INTERNETSKA KUPNJA

Kupuj na internetu još bezbrižnije. Preuzmi aplikaciju ECC Mobile, aktiviraj mToken, obavi jednokratnu e-identifikaciju i potvrđuj sve online kupnje brzo i jednostavno.

DINERS CLUB KARTICE ZA CIJELU OBITELJ

Kad imaš Diners Club karticu, onda možeš zatražiti dodatne kartice za članove svoje obitelji. Naravno, ti imaš kontrolu nad svim karticama.

PRATIMO TVOJ RITAM

Odaberi jedan od četiri termina izdavanja mjesečnih obavijesti o troškovima, ovisno o svojim primanjima. Opusti se, mi se prilagođavamo tebi, ne ti nama.

OSOBNI SAVJETNIK

Osobni savjetnik u Exclusive centru koji će ti u svakom trenutku biti na raspolaganju.

Chat ikona