Logo

DINERS CLUB CROATIA AIRLINES

Veži se, polijećemo!

Putuješ, kupuješ jednokratno ili na rate i pritom sakupljaš milje u nagradnom programu Miles & More. Prizemljena ili u oblacima, ova kartica osmišljena je za sve nadmorske visine.

Godišnja članarina: 50,00 EUR

Bez članarine za prvu godinu korištenja.

Najbolje stvari
dolaze u paru

Zatraži Diners Club Croatia Airlines karticu u paketu s Visa Croatia Airlines karticom do 30.rujna 2024. bez članarine za prvu godinu korištenja 1.

1 Nakon prve godine, članarina za paket kartica Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines iznosi 50 EUR godišnje

diners_visa
Najbolje stvari dolaze u paru

Ako se nas pita, sve je bolje u dvoje. Zatraži paket kartica Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines i plaćaj samo jednu članarinu za obje kartice.

Potrošnjom do nagradnih milja

Miles & More najveći je program nagrađivanja putnika u Europi. Potrošnjom na prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu osvajaš nagradne milje koje ti donose besplatne zrakoplovne karte, smještaj u hotelima, najam automobila ili darove.

Kupi sad, plati i do 36 rata kasnije

Diners Club karticom možeš plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupiš možeš podijeliti i do 36 rata bez kamata i naknada.

Putuj sa stilom

Predahni prije ili poslije leta u više od 1500 Airport Lounge salona, u više od 600 gradova diljem svijeta.

Najbolji utorak u mjesecu

Voliš vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D‑UTORAK, drugi utorak u mjesecu, tvoj dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

Cijeli tjedan popusta vrijedan

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D‑TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

Mobilna aplikacija

Živim jednostavno, koristim aplikaciju

Mobilna aplikacija ECC Mobile omogućava ti da upravljaš svojom potrošnjom u svakom trenutku. Skini aplikaciju, učini život jednostavnijim!

USLUGE ASIST+

Savršen dodatak tvojoj Diners Club kartici, od pouzdane pomoći na cesti do službe za hitne intervencije u kući.

OSIGURANI NA PUTOVANJU

Uz Diners Club Croatia Airlines karticu možeš ostvariti pravo na Wiener policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i putno osiguranje (od gubitka, krađe, uništenja i kašnjenja prtljage te kašnjenja prijevoza).

SIGURNA INTERNETSKA KUPNJA

Kupuj na internetu još bezbrižnije. Preuzmi aplikaciju ECC Mobile, aktiviraj mToken, obavi jednokratnu e-identifikaciju i potvrđuj sve online kupnje brzo i jednostavno.

TREBAŠ GOTOVINU? MOŽE!

Diners Club karticom gotovinu, u visini osobnog limita, možeš podizati na svim bankomatima s oznakom Diners Club, PULSE ili Discover.

DINERS CLUB KARTICE ZA CIJELU OBITELJ

Kad imaš Diners Club karticu, onda možeš zatražiti dodatne kartice za članove svoje obitelji. Naravno, ti imaš kontrolu nad svim karticama.

KAD MALIŠANI 
POSTAJU VELIKI

Olakšaj svojim mališanima prve financijske korake uz Diners Club Junior karticu. Odredi im limit potrošnje i pusti ih da uživaju u prvom zalogajčiću samostalnosti.

Diners kartica

Bez papira.
100% digitalno
.

U Hrvatskoj jedino kod nas karticu možeš u potpunosti zatražiti online. Par jednostavnih koraka i tvoja je.

  1. Ispuni zahtjev za karticu.
  2. Odmah saznaj ispunjavaš li uvjete.
  3. Skini aplikaciju ECC Mobile i unesi preostale potrebne podatke.
  4. Kartica ti uskoro stiže na adresu!

Zatraži svoju Diners Club karticu online i uživaj u prvoj godini korištenja – besplatno!

Chat ikona