Logo

DINERS CLUB STANDARDNA

Gotovina je stvar prošlosti

Tradicionalna u kontekstu pogodnosti koje dobivate, a opet moderna s obzirom na usluge koje dolaze u pratnji s njom. Kupujte bezbrižno i upravljajte svojim novcem u svakom trenutku.

Godišnja članarina: 27,00 EUR

Bez članarine za prvu godinu korištenja.
Kupite sad, platite i do 36 rata kasnije

Diners Club karticom možete plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupite možete podijeliti i do 36 rata bez kamata i naknada.

Najbolji utorak u mjesecu

Volite vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D‑UTORAK, drugi utorak u mjesecu, vaš dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

Cijeli tjedan popusta vrijedan

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D‑TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možete počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

PUTOVATI ZNAČI UŽIVATI

Predahni prije ili poslije leta u više od 1500 Airport Lounge salona, u više od 600 gradova diljem svijeta.

SIGURNOST NA PUTOVANJU

Diners Club i Wiener osiguranje vam nude i policu putnog osiguranja koja vas osigurava u slučaju krađe, gubitka i oštećenja prtljage, kao i u slučaju kašnjenja ovlaštenog prijevoza.

KAD JE SIGURNOST BITNA

Diners Club i Wiener osiguranje vam uz Diners Club karticu nude i policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja.

USLUGE ASIST+

Savršen dodatak vašoj Diners Club kartici, od pouzdane pomoći na cesti do službe za hitne intervencije u kući.

NE BRINITE O TROŠKOVIMA

Fokusirajte se na bitne stvari. Aktivirajte ugovorno terećenje za svoje troškove i nemojte više ni trenutak razmišljati o tome jesu li plaćeni na vrijeme.

PODIZANJE GOTOVINE

Diners Club karticom gotovinu, u visini osobnog limita, možete podizati na svim bankomatima s oznakom Diners Club, PULSE ili Discover.

JEDNOSTAVNO 
KUPUJTE ONLINE

Udobno se smjestite i napunite svoju virtualnu košaricu. Diners Club karticom plaćajte preko interneta sigurno i bezbrižno.

Postanite dio Erste Card Cluba

Ispunite obrazac i uskoro ćemo se javiti    Chat ikona