Logo

Prestižna. Atraktivna. Dostižna. Vaša!

DINERS CLUB EXCLUSIVE

Zakoračite u ekskluzivnost i osjećajte se posebno baš u svakom trenutku!
Diners Club Exclusive kartica nudi brojne pogodnosti i otključava vrata u svijet luksuza.

GODIŠNJA ČLANARINA: 132,72 EUR*

*50% popusta za nove korisnike:

Prva godišnja članarina iznosi 66,36 EUR za sve Diners Club Exclusive kartice odobrene od 24.5. do 31.12.2023. Nakon prve godine, članarina iznosi 132,72 eura godišnje.

Očekujte najviše od nagradnog programa

U D Club nagradnom programu možete ostvariti uštede redovnim korištenjem Diners Club Exclusive kartice. Nagradni euri obračunat će se na jednokratne i obročne kupnje u Hrvatskoj i inozemstvu u iznosu od 2%. Skupljene nagradne eure možete iskoristiti u svakom trenutku. Po svakoj obavijesti o troškovima od najmanje 150 EUR, sakupljaju se i obračunavaju nagradni euri koje možete iskoristiti za umanjenje Diners Club obavijesti o troškovima.

nagradni_program
asist+
Vaš pouzdani asistent za pomoć na cesti

Iz lepeze usluga ASIST+ omogućili smo vam korištenje paketa ORYX Asistencije Pomoć na cesti PREMIUM u Hrvatskoj i Europi. Osjećajte se sigurno na svakom kilometru jer pomoć vam je dostupna od 0 do 24 sata, 365 dana u godini.

airport_lounge
Osjećajte se kao da ste već stigli

Kako bi vam putovanje zrakoplovom proteklo što ugodnije, uživajte u korištenju usluga Airport Lounge salona u zračnim lukama u više od 140 zemalja diljem svijeta.

exclusive_osiguranje
Kamo god da putujete, putujte bezbrižno

Da bi vaš odmor bio savršen, ma gdje se u svijetu nalazili, potreban je i osjećaj sigurnosti. Na put krenite bez brige jer imate putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od nesretnog slučaja u Hrvatskoj i inozemstvu koje vam darujemo u suradnji s Wiener osiguranjem.

diners_visa

Prestižne. Atraktivne. Dostižne. U paru!

Zatražite savršen spoj prestižnih kartica u koji stane cijeli svijet. I to samo uz DINERS CLUB EXCLUSIVE karticu koja čini odličan par s VISA CORPORATE karticom za samo jednu članarinu i još više povlastica.

D-UTORAK

Drugi utorak u mjesecu postaje tvoj najdraži dan jer te na brojnim prodajnim mjestima očekuju omiljeni popusti plaćanjem Diners Club karticom.

D-TJEDAN

Zadnji tjedan u mjesecu u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti fantastičnim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

DINERS CLUB RATE

Diners Club karticom možeš plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupiš možeš podijeliti na do 36 rata bez kamata i naknada.

NE BRINITE O TROŠKOVIMA

Fokusirajte se na bitne stvari. Aktivirajte ugovorno terećenje za svoje troškove i nemojte više ni trenutak razmišljati o tome jesu li plaćeni na vrijeme.

SIGURNA INTERNETSKA KUPNJA

Kupuj na internetu još bezbrižnije. Preuzmi aplikaciju ECC Mobile, aktiviraj mToken, obavi jednokratnu e-identifikaciju i potvrđuj sve online kupnje brzo i jednostavno.

TREBAŠ GOTOVINU? MOŽE!

Diners Club karticom gotovinu, u visini osobnog limita, možeš podizati na svim bankomatima s oznakom Diners Club, PULSE ili Discover.

Sve na dva klika

ECC online omogućava vam da do svih informacija vezanih uz svoju karticu dođete u samo dva klika.

ECC online

Postanite dio Erste Card Cluba

Ispunite obrazac i uskoro ćemo se javiti    Chat ikona