Logo

DINERS CLUB EXCLUSIVE

Jednostavno najprestižnija

Poslujte sa stilom. Osigurajte si povlašteni tretman na putovanjima, olakšajte poslovanje i uživajte u svijetu luksuznih pogodnosti.

Godišnja članarina: 132,72 EUR

Nagradni program

Plaćanjem svih troškova Diners Club Exclusive karticom sakupljate nagradne zvjezdice (1 EUR = 1 nagradna zvjezdica). Za svakih 6.636 nagradnih zvjezdica dobit ćete Exclusive voucher u vrijednosti od 132,70 EUR, koji možete iskoristiti u putničkoj agenciji DC Travel za putovanje po vašem izboru.

Kupite sad, platite i do 36 rata kasnije

Diners Club karticom možete plaćati na više od 33.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupite možete podijeliti i do 36 rata bez kamata i naknada.

Najbolji utorak u mjesecu

Volite vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D‑UTORAK, drugi utorak u mjesecu, vaš dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

Cijeli tjedan popusta vrijedan

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D‑TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možete počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

Sve na dva klika

ECC online omogućava vam da do svih informacija vezanih uz svoju karticu dođete u samo dva klika.

ECC online

PUTOVATI ZNAČI UŽIVATI

Predahnite prije ili poslije leta u jednom od gotovo 1.300 Airport Lounge salona u više od 140 zemalja diljem svijeta.

SIGURNOST NA PUTOVANJU

Diners Club i Wiener osiguranje vam nude i policu putnog osiguranja koja vas osigurava u slučaju krađe, gubitka i oštećenja prtljage, kao i u slučaju kašnjenja ovlaštenog prijevoza.

KAD JE SIGURNOST BITNA

Diners Club i Wiener osiguranje vam uz Diners Club karticu nude i policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja.

USLUGE ASIST+

Savršen dodatak vašoj Diners Club kartici, od pouzdane pomoći na cesti do službe za hitne intervencije u kući.

NE BRINITE O TROŠKOVIMA

Fokusirajte se na bitne stvari. Aktivirajte ugovorno terećenje za svoje troškove i nemojte više ni trenutak razmišljati o tome jesu li plaćeni na vrijeme.

PODIZANJE GOTOVINE

Diners Club karticom gotovinu, u visini osobnog limita, možete podizati na svim bankomatima s oznakom Diners Club, Puls ili Discover.

JEDNOSTAVNO 
KUPUJTE ONLINE

Udobno se smjestite i napunite svoju virtualnu košaricu. Diners Club karticom plaćajte preko interneta sigurno i bezbrižno.

Postanite dio Erste Card Cluba

Ispunite obrazac i uskoro ćemo se javiti    Chat ikona