Logo
popravljanje auta

USLUGE ASIST +

Za pomoć na cesti i u kući.

Usluge ASIST+ možeš zamisliti kao svojeg virtualnog pomoćnika koji će ti olakšati brojne nepredvidive situacije u svakodnevnom životu –  bilo da želiš u svakom trenutku imati pouzdanu pomoć na cesti, službu za hitne intervencije u kući na dohvat ruke ili čak – popravak ekrana mobitela.

popravljanje auta


Mnoge pogodnosti i prednosti.
Zajedno jedan veliki plus.

  • Usluge možeš zatražiti 100% digitalno u aplikaciji ECC Mobile.
  • Najpovoljnije cijene za tržištu za korisnike kartica Diners Cluba.
  • Usluge su modularne i odabireš ih prema vlastitim potrebama.
  • Istu uslugu možeš ugovoriti neograničeno puta za veće pokriće.
  • Usluge postaju dostupne odmah po aktivaciji.
asist+
Pomoć na cesti ORYX Asistencije (Drive ili Premium)

Paketi Pomoć na cesti omogućuju besplatno korištenje usluga tehničke pomoći na cesti u slučaju kvara vozila, prometne nezgode, nemarnog rukovanja ili vanjskih utjecaja. Ovisno o tome koji paket odabereš, možeš ih koristiti i u Hrvatskoj i/ili inozemstvu. Sastavni dio paketa je i Putni Anđeo – mobilna aplikacija koja prati vožnju tvog automobila, detektira prometnu nezgodu i automatski šalje poziv kontakt centru ORYX Asistencije.

Pomoć u kući ORYX Asistencije

Paket Pomoć u kući uvijek dobro dođe za sve hitne intervencije jer omogućuje brz popravak i sanaciju oštećenja – a tebi osigurava miran dan i san. U svakom trenutku na raspolaganju su ti usluge vodoinstalatera, bravara, električara, stolara i staklara.

Autopass ORYX Asistencije

Autopass je inovativna usluga koja omogućuje besplatan popravak ako tvoj auto ne zadovolji uvjete tehničkog pregleda vozila.

Drugi Auto ORYX Asistencije

Usluga omogućuje besplatno korištenje zamjenskog vozila u slučaju nezgode ili nastanka štete na vozilu aktivacijom police auto odgovornosti ili kasko osiguranja. Bez obzira na to je li tvoj auto nakon prometne nezgode ili nastanka štete u voznom stanju ili nije, na Drugi Auto možeš računati. I nije važno jesi li kriv ili nisi

MobiExpress ORYX Asistencije

Svima nama mobitel prije ili kasnije ispadne iz ruku. MobiExpress je inovativna usluga koja u slučaju loma ekrana mobilnog uređaja omogućuje besplatno preuzimanje, popravak i dostavu popravljenog uređaja na lokaciju po tvojoj želji.

Medins ORYX Asistencije
(Basic, Standard ili Premium)

Medins omogućuje pristup uslugama koje inače nisu dostupne kroz sustav obaveznog zdravstvenog osiguranja, a doprinose povećanju kvalitete života poput: informacija o ljekarnama i bolnicama, informacija o listama čekanja, pružanja zdravstvenih savjeta i informacija, smještaj, sanitetski prijevoz, dostava i trošak hrane.

asist+ usluge

Aktiviraj usluge ASIST+ u nekoliko klikova

Usluge možeš ugovoriti odmah u aplikaciji ECC Mobile:

• klikni na D tab
• odaberi ASIST+
• aktiviraj usluge koje želiš
• odaberi Diners Club karticu za naplatu.

Usluge su ti dostupne odmah po aktivaciji, što znači da već danas možeš imati pouzdanog pomoćnika i biti bez stresa na cesti i u kući.

Chat ikona