Logo

Poklon dobrodošlice  – Wolt promo kod od 10 eura

Zatraži Diners Club Studentsku karticu – jedinu karticu koja prati studentski ritam do 30.11. i iskoristi poklon dobrodošlice: Wolt promo kôd od 10 eura, besplatnu članarinu za prvu godinu korištenja te još mnogo pogodnosti.

Vrijeme je za Diners Club Revolving karticu!

Obavijest o otkazu Ugovora o revolving zajmu po Diners Club kartici

Obavijest o ukidanju
Diners Club Plus kartice

Važna obavijest za sve korisnike Diners Club Plus kartice.
Vrijeme je za nove kartice.

Prestižna. Atraktivna. Dostižna. Vaša!

50% popusta na članarinu za nove korisnike.

Rezerviraj smještaj u
hotelu Grand Hotel View

Odmori se u Grand Hotel View hotelu na otoku Braču do 15.10. i ostvari 30% popusta za plaćanje Diners Club karticom!

Ponuda vrijedi za web rezervacije uz unos promo kôda DINERS, a platiti možeš do 6 rata.

#OmiljenaDinersAvantura može započeti!

Bilo da si žestoki avanturist, turistički ziheraš ili (re)kreativan putnik, pridruži se Diners Club inicijativi i otkrij svijet! Inspiriraj se uz preporuke brojnih destinacija i doznaj korisne savjete za putovanja, kao i posebne pogodnosti.

Nagrađujemo vas s 1% nagradnih eura!

Za svaku kupnju na rate od 1. do 31. svibnja nagrađujemo vas s ukupno 1% nagradnih eura u D Club nagradnom programu, što je dodatnih 0,5% nagradnih eura. I to za cijeli iznos transakcije već na prvoj rati, a redovne će se pridodati mjesečno ovisno o broju rata.

Poklon paket za nove Diners Club korisnike

Erste Card Club svim novim korisnicima kreditnih kartica, odobrenim od 1.11. do 29.2.2024., poklanja paket ORYX Asistencije Pomoć na cesti PREMIUM bez plaćanja naknade u prvoj godini članstva! Zatraži karticu i aktiviraj Asist+ uslugu u aplikaciji ECC Mobile.

*Odnosi se na sve nove Diners Club, Visa i Mastercard kartice (osnovne, dodatne, poslovne) ,osim Diners Club Prepaid i Diners Club Junior kartice.

40% popusta uz Diners Club i Gloria kupone

Uz novi broj magazina Gloria od 12. do 19. travnja očekuje te posebna šoping poslastica!

Potraži kupone s popustima i iskoristi 30% popusta na brojnim prodajnim mjestima, a samo u subotu 15. travnja, na Diners Shopping Day, iskoristi čak 40% popusta za plaćanje Diners Club karticom.

Najbolji utorak u mjesecu

Voliš vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D-UTORAK, drugi utorak u mjesecu, tvoj dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

Cijeli tjedan popusta vrijedan

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D-TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

Tvoj pomoćnik – i na cesti i u kući

Usluge ASIST+ savršen su dodatak tvojoj Diners Club kartici, bilo da želiš u svakom trenutku imati pouzdanu pomoć na cesti ili službu za hitne intervencije u kući na dohvat ruke ili čak – popravak ekrana mobitela.

Nagrađujemo vas s 1% nagradnih eura!

Za svaku kupnju na rate od 1. do 31. svibnja nagrađujemo vas s ukupno 1% nagradnih eura D Club nagradnom programu, što je dodatnih 0,5% nagradnih eura. I to za cijeli iznos transakcije već na prvoj rati, a redovne će se pridodati mjesečno ovisno o broju rata.

Surf-daske

Diners Club Studentska kartica i Wolt promo kod!

Zatraži Diners Club Studentsku karticu – jedinu karticu koja prati studentski ritam i zgrabi poklon dobrodošlice – Wolt promo kôd od 10 eura, besplatnu članarinu za prvu godinu korištenja te još mnogo pogodnosti.

Plaćaj pametno i u
Pan-peku!

Svojom Diners Club karticom odsad možeš plaćati u svim Pan-pek prodavaonicama. Uživaj u svježe pečenim slanim i slatkim pekarskim proizvodima, sendvičima, pizzama i slasticama – i uvijek plaćaj pametnije.

Surf-daske

NAGRADNI NATJEČAJ: Fotkaj, snimaj i osvoji!

Objavi fotografiju ili video do 31.8. na svom Instagram profilu uz #OmiljenaDinersAvantura i opiši trenutak jer možda baš ti osvojiš jednu od fantastičnih nagrada.

Surf-daske

30% popusta na smještaj u hotelu Grand Hotel View i plaćanje do 6 rata

Rezerviraj svoj odmor u hotelu Grand Hotel View 4* u mjestu Postira na otoku Braču i iskoristi 30% popusta na smještaj za plaćanje Diners Club karticom.

Ponuda vrijedi za web rezervacije uz unos promo kôda DINERS za boravak do 15.10.2023.

HOTEL

Obračun nagradnih eura – Diners Club Exclusive kartice

Na iznos potrošnje Diners Club Exclusive karticom od najmanje 150 EUR, iskazan na mjesečnoj obavijesti o troškovima koja je plaćena u cijelosti i do sedam dana od dospijeća, obračunat će se 2% nagradnih eura.

pun ormar

Do 20% popusta u Elipsu i plaćanje do 36 rata

Iskoristi do 20% popusta na 1000 odabranih artikala. Ponuda vrijedi na prodajnim mjestima i na elipso.hr do 31.5. ili do isteka zaliha. Kôdovi za popust u webshopu DINERS10, DINERS15, DINERS20, DINERS25 i DINERS30 označeni su uz svaki artikl. Popusti se obračunavaju na redovne cijene artikala.

Do 40% popusta u Sancta Domenici i plaćanje do 36 rata

Proljetni šoping u Sancta Domenici donosi ti popuste do 40% na bijelu tehniku i kućanske aparate. Akcija vrijedi od 11. do 17. travnja u svim poslovnicama i na sancta-domenica.hr za plaćanje Diners Club karticama. Sve što kupiš možeš platiti do 36 rata bez kamata i naknada.

IKEA pogodnost: plaćanje do 24 rate

Plaćaj svojom Diners Club karticom u robnoj kući IKEA i na ikea.com/hr jer sve što kupiš možeš otplatiti do 24 rate bez kamata i naknada.

Nagrađujemo vas s 1% nagradnih eura!

Za svaku kupnju na rate od 1. do 31. svibnja nagrađujemo vas s ukupno 1% nagradnih eura* u D Club nagradnom programu, što je dodatnih 0,5% nagradnih eura. I to za cijeli iznos transakcije već na prvoj rati, a redovne će se pridodati mjesečno ovisno o broju rata.

IKEA pogodnost: plaćanje do 24 rate

Plaćaj svojom Diners Club karticom u robnoj kući IKEA i na ikea.com/hr jer sve što kupiš možeš otplatiti do 24 rate bez kamata i naknada.

Diners Club dani u Elipsu uz popuste do 30%

Diners Club dani u Elipsu donose ti do 30% popusta na više od 800 odabranih artikala. Ponuda vrijedi u Elipso prodavaonicama i na elipso.hr do 31.12.2023. ili do isteka zaliha. Kôdovi (DINERS10, DINERS15, DINERS20, DINERS25 i DINERS30) vrijede u webshopu, istaknuti su – ovisno o visini popusta – uz svaki artikl i obračunavaju se na redovne cijene. Sve što kupiš možeš platiti do 24 rate bez kamata i naknada.

Diners Club Cooking Duel na EU Adventu!

Plaćaj svojom Diners Club karticom i ostvari 10% popusta na svim kućicama EU Adventa na Europskom trgu. Svakog četvrtka od 17 sati očekuje te i Diners Club Cooking Duel na kojem će renomirani chefovi zasukati rukave i pripremati kulinarske specijalitete uz pomoć poznatih osoba iz javnog života. Zajedno dijelimo blagdansku priču i ovog adventa.

20% popusta u Carwizu

Na carwiz.hr očekuje te 20% popusta na najam vozila. Popust je moguće ostvariti samo uz prethodnu rezervaciju na carwiz.hr uz unos kôda DINERSCW20. Popust vrijedi na osnovnu cijenu najma vozila.

Trebaš prijevoz?

Osiguraj si prijevoz uz 20% popusta na najam vozila na carwiz.hr. Popust je moguće ostvariti samo uz prethodnu rezervaciju na carwiz.hr uz unos kôda DINERSCW20. Popust se odnosi na osnovnu cijenu najma vozila i ne uključuje dodatne usluge poput pokrića, one way najmova, najma dodatne opreme i slično. Također, popust ne vrijedi na druge cjenike i rezervacije preko vanjskih brokera.

djevojka u ormaru
Kupi sad, plati i do 36 rata kasnije

Diners Club karticom možeš plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupiš možeš podijeliti i do 36 rata bez kamata i naknada.

d-utorak
Najbolji utorak u mjesecu

Voliš vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D‑UTORAK, drugi utorak u mjesecu, tvoj dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

d-utorak
Dinersov trostruki izazov

Uz Diners Club sve što želiš može vrijediti još više, a sve što kupiš možeš platiti manje. Odvaži se na Dinersov trostruki izazov za nove korisnike!

djevojka u ormaru
Kupi sad, plati i do 36 rata kasnije

Diners Club karticom možeš plaćati na više od 34.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske, a sve što kupiš možeš podijeliti i do 36 rata bez kamata i naknada.

d-utorak
#OmiljenaDinersAvantura

Inspiriraj se uz preporuke brojnih destinacija i doznaj korisne savjete za putovanja, kao i posebne pogodnosti.

par jede kokice
Cijeli tjedan popusta vrijedan

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D‑TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

Chat ikona