Logo

DINERS CLUB PREPAID

Koliko uplatiš, toliko trošiš

Idealna za bezbrižno i sigurno plaćanje u Hrvatskoj jer su svi troškovi u tvojim rukama – koliko uplatiš, toliko trošiš.

Od 8.4.2024. prestajemo izdavati Diners Club prepaid kartice. Postojeći korisnici svoje kartice mogu koristiti do 8.7.2024.

Uplati željeni iznos na karticu do 132,72 EUR u bilo kojoj poslovnici banaka u Hrvatskoj, putem internet bankarstva, te poslovnicama FINE i Hrvatske pošte na IBAN HR4124020061300019286 te na poziv na broj koji smo ti poslali na dopisu uz Posebne uvjete o izdavanju i korištenju Diners Club prepaid kartice.

Najbolji utorak u mjesecu

Voliš vrhunske brendove, ali ne i gužve vikendom u šoping centrima? Onda je D‑UTORAK, drugi utorak u mjesecu, tvoj dan za šoping s odličnim popustima na najviše prodajnih mjesta.

Cijeli tjedan popusta vrijedan

Zadnji tjedan u mjesecu rezerviran je za D‑TJEDAN. To je tjedan u kojem se Diners Club karticom možeš počastiti slatkim popustima na biranim prodajnim mjestima i pritom plaćati na rate bez kamata i naknada.

Podizanje gotovine

Diners Club Prepaid karticom možeš podignuti do 46,45 EUR bez naknade na bankomatima s oznakom Diners Club, PULSE ili Discover.

Mobilna aplikacija

Živim jednostavno, koristim aplikaciju

Mobilna aplikacija ECC Mobile omogućava ti da upravljaš svojom potrošnjom u svakom trenutku. Skini aplikaciju, učini život jednostavnijim!

Chat ikona