Logo
voda

DINERSOV TROSTRUKI IZAZOV

Izazov koji se uvijek isplati

Uz Diners Club sve što želiš može vrijediti još više, a sve što kupiš možeš platiti manje. Odvaži se na Dinersov trostruki izazov za nove korisnike!

Un!

Zatraži karticu do 30.6.2023., obavi 5 kupnji na rate unutar 3 mjeseca od odobrenja kartice i sljedeću obavijest o troškovima ćemo ti umanjiti za 7 EUR.

Sjajno, prvi izazov je iza tebe, hrabro naprijed!

Dos!

Tijekom prva tri mjeseca od odobrenja Diners Club kartice koristi je u svakoj prigodi. Ako u tom razdoblju karticom platiš najmanje 700 EUR, opet ćemo tvoju sljedeću obavijest o troškovima umanjiti za 7 EUR!
Svaki se izazov nagrađuje samo jednom i zato – kreni dalje!

Diners!

U prva tri mjeseca kako imaš svoju novu Diners Club karticu napravi 50 transakcija i opet će tvoja sljedeća obavijest o troškovima biti manja za 7 EUR!*
Bravo, ukupno osvajaš 21 EUR!

* U Dinersovom trostrukom izazovu sudjeluju korisnici novih privatnih osnovnih kartica koji su zahtjev podnijeli u razdoblju od 1.4. do 30.6.2023. i odnosi se na Diners Club Standardnu, Gold, Croatia Airlines i Exclusive karticu.

Uz Diners Club sve što želiš može vrijediti još više.

* U broj transakcija i potrošnju ne ubrajaju se transakcije podizanja gotovine.
Svaki ostvareni izazov nagrađuje se samo jednom, a ukupna nagrada koju možeš ostvariti iznosi 21 EUR.

Sudjelovanje u izazovima je namijenjeno isključivo novim privatnim osnovnim korisnicima Diners Club kartica koji podnesu zahtjev u razdoblju od 1.4. do 30.6.2023. i odnosi se na Diners Club Standardnu, Diners Club Gold, Diners Club Croatia Airlines i Diners Club Exclusive kreditnu karticu te nije prenosivo.

* Vrijedi za zahtjeve odobrene do 15.7.2023.

Mobilna aplikacija

Živim jednostavno, koristim aplikaciju

Mobilna aplikacija ECC Mobile omogućava ti da upravljaš svojom potrošnjom u svakom trenutku. Skini aplikaciju, učini život jednostavnijim!

Chat ikona